l a i a s o l e

created with indexhibit

Allò que no es veu, 2013, xil·lografia
back to main menu

Allò que no es veu és un obra que s’interessa per allò que envolta el procés creatiu i que sovint no és visible: la feina que hi ha darrere de qualsevol producció cultural; les hores d’assaig i error; el tràfec o moviment de cossos, instruments i escenografies; i també el vaivé del pensament ocupat en la creació i que de manera alterna agafa distància per poder tenir una visió crítica sobre allò que s’està creant.

Allò que no es veu forma part d’una línia de treball anomenada “Linescapes” [paisatge de línies] que proposa una reducció o una ecologia de la imatge davant la saturació d’imatges fotogràfiques amb què convivim diàriament. En lloc de dibuixar o gravar noves imatges, busco allò que ja està dibuixat o gravat sobre les superfícies: els rastres de feina, les reminiscències del treball registrades sobre un metre quadrat de l’escenari de L’Atlàntida, que recullo a través de la tècnica del gravat xil·logràfic.

"Allò que no es veu" ha estat realitzada en el context del programa Artistes en escena, una col·laboració entre H, Associació per les Arts Contemporànies de Vic i l'Atlàntida de Vic, en què una artista visual realitza una obra per cada temporada. S'acompanya d'un VÍDEO realitzat pel documentalista Miquel Pérez.

Xil·lografia, edició única sobre 20 papers d'arròs.